Over Puur

Met Puur is jouw evenement compleet

Puur Catering is opgericht door chef-kok Mitchel Schenderling. Nadat hij ervaring opdeed bij Restaurant Aan de Poel in Amstelveen en ’t Amsterdammertje in Loenen, besloot hij dat hij op eigen houtje aan de slag wilde met hoogwaardige en ambachtelijke catering – voor iedereen en voor elk evenement. Schenderling vindt het belangrijk om producten in hun waarde te laten, om zo veel mogelijk lokaal en duurzaam te koken en om innovatie geen moment uit het oog te verliezen. En dat proef je!

Alles dat bij ons uit de keuken komt wordt vers bereid met lokale, duurzame en gezonde producten. Mooie, volle smaken staan bij ons centraal. We zijn dan ook dagelijks op zoek naar nieuwe technieken en concepten om de combinatie tussen eten en beleving nóg verder te perfectioneren. Moleculair koken, 3d-printtechnieken, koken met ingrediënten uit jouw eigen tuin: wat je ook wenst, alles is mogelijk. Bij Puur werken we niet volgens een draaiboek. Bovendien hebben we samenwerkingen met uiteenlopende partners, zodat we ook voor bijvoorbeeld de aankleding en opbouw van evenementen kunnen zorgen.

Chef aan huis ontzorgt gastvrouw of –heer volledig

Zakelijke evenementen

Organiseer je een personeelsfeestje, een 25-jarig jubileum van een collega of vier je de opening van een nieuwe kantoorlocatie? Puur verzorgt graag de catering.

Catering aan huis

Voor hoogwaardige catering op jouw verjaardag, bruiloftsfeest of burendag ben je bij Puur aan het juiste adres.

Evenement op locatie

Vier je je verloving in een afgehuurde zaal of organiseer je een lunch op een buitenlocatie? Ook dan komt Puur naar je toe!