Event catering van Puur Catering

Volledig verzorgde event catering

Geen event is compleet zonder passende catering. Of het nu zakelijk of particulier is, groot of klein, binnen of buiten: met de event catering van Puur Catering bezorg jij je gasten een onvergetelijke (smaak)beleving.

Event compleet met catering

Het organiseren van een event behelst nogal wat. Allereerst moet er een weloverwogen keuze gemaakt worden voor de locatie, er moeten uitnodigingen worden verstuurd, het programma moet worden bepaald, de aankleding moet worden geregeld én, uiteraard, de catering moet worden verzorgd. Ook daarin heb je als organisator van een event behoorlijk wat keuze. Kies je voor welkomstdrankjes met een bescheiden amuse? Wil je een lopend buffet met voor ieder wat wils? Of laat je je gasten aan een gedekte tafel aanschuiven en schotel je ze een uitgebreid diner voor? Alles is mogelijk als je de event catering aan Puur Catering overlaat.

Dit zijn de mogelijkheden voor event catering

Event catering als toegevoegde waarde

Er zijn ontzettend veel gelegenheden denkbaar waarbij hoogwaardige event catering van toegevoegde waarde is. Een personeelslunch, een grootschalig bedrijfsfeest, een receptie voor een jubileum… stuk voor stuk events waarvan je wilt dat ze een blijvende indruk achter zullen laten. Dat doe je, in de eerste plaats natuurlijk, door met een sterke boodschap of goed programma te komen. Ten tweede dragen zaken als aankleding en catering net zozeer bij aan de ultieme beleving van je gasten. Met de event catering van Puur Catering zit je op dat vlak in elk geval al goed.

Event catering van Puur Catering

De chef-koks van Puur Catering die de bereiding van de dranken en gerechten op jouw event voor hun rekening nemen, hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zaken. Ze zijn dagelijks bezig met de meest innovatieve technieken, zoals moleculair koken en 3d-prints. Ook gaan ze met liefde voor jou op zoek naar verse, lokale producten om daar ieder event weer unieke gerechten mee te bereiden. Volle, pure smaken: dat is het belangrijkst. Voor minder doen we het niet.

Duurzame en hoogwaardige event catering

Puur Catering zet zich met hart en ziel in voor een onvergetelijk event. Duurzaamheid, ambachtelijkheid en eerlijkheid komen bij ons samen in hoogwaardige gerechten. We werken niet volgens standaard draaiboeken. Wanneer je kiest voor event catering bij Puur Catering gaan we mee in jouw wensen en personaliseren we alles naar jouw wens en smaak. Iedereen is immers anders en elke gelegenheid vraagt weer om een ander plan de campagne. Jouw stijl wordt onze stijl en we zorgen dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden