Thuiskok ontzorgt gastvrouw of –heer volledig

Thuiskok inhuren op jouw feestje

Het is een bekend fenomeen: tijdens een verjaardagsfeest of vriendenborrel is de gastheer of –vrouw de hele middag of avond in geen velden of wegen te bekennen. Glazen bijvullen, gasten verwelkomen, de oven in de gaten houden, rondgaan met de hapjes – als je een feestje organiseert, is er altijd wel wat te doen. Al eens aan het inhuren van een thuiskok gedacht? Dat kan je veel werk uit handen nemen!

Thuiskok inhuren

Geen feestje is compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. Dat vergt alleen niet zelden nogal wat werk voor een gastheer- of vrouw. Alleen al in de voorbereiding gaat veel tijd zitten, en dan moet al het eten en drinken op het feest zelf nog geserveerd of zelfs nog bereid worden. Zonde! Je nodigt je gasten niet voor niets uit. Je wilt ook de tijd hebben om iedereen uitgebreid te spreken en zelf te genieten van de feestelijkheden. Als je zelf de hele dag in de keuken staat en heen en weer aan het rennen bent, komt daar weinig van terecht.

Bekijk hier alle mogelijkheden voor het inhuren van een thuiskok!

Thuiskok inhuren om te ontzorgen

Het inhuren van een thuiskok biedt de ideale uitkomst voor iedere drukke gastheer- of vrouw die deze worsteling herkent. Een thuiskok komt naar jouw feestje toe en neemt jou alle zorgen uit handen? Heb je een afstudeerborrel met champagne en amuses in gedachten? Wil je je verjaardag vieren met een vijfgangendiner, maar heb je geen idee waar je de tijd vandaan moet halen? De zomer inluiden met vrienden en daarvoor flink uitpakken met een uitgebreide barbecue? Voor iedere denkbare gelegenheid is er wel een thuiskok van Puur Catering die jou alle zorgen uit handen kan nemen.

Samenspraak bij inhuren thuiskok

Het inhuren van een thuiskok betekent niet dat jouw eigen culinaire wensen naar de zijlijn verdwijnen – integendeel! Als je een thuiskok van Puur Catering inhuurt, gaan we met elkaar in gesprek over al jouw wensen en ideeën voor je feestje. Met passie en enthousiasme nemen onze koks vervolgens ‘jouw keuken’ over, zodat jij alle tijd hebt voor jezelf én je gasten. Onze koks werken uitsluitend met hoogwaardige en duurzame producten. Op ambachtelijke wijze én met oog voor de beste service bereiden ze amuses, lunches, barbecues en diners voor iedere denkbare gelegenheid.

Thuiskok van Puur Catering inhuren

De thuiskoks die u bij Puur Catering inhuurt staan open voor alle aanvragen, wensen en suggesties. Samen met hun eigen expertise en ervaring zorgt dit voor een gouden combinatie voor ieder evenement of feestje. Er is ons alles aan gelegen om jou en je gasten een onvergetelijke ervaring te zorgen met de meest hoogwaardige gerechten. Volle smaken, heerlijk eten en de ultieme beleving staan bij ons hoog in het vaandel.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden