Chef aan huis ontzorgt gastvrouw of –heer volledig

Chef aan huis zorgt voor ultieme beleving

Voor een heerlijk middagje of avondje uit kun je natuurlijk naar een restaurant. En om je gasten thuis te verrassen kun je zelf een dag de keuken in duiken. Maar je kunt de ultieme culinaire ervaring natuurlijk ook naar je toe halen en een chef aan huis inhuren. Bij Puur Catering ben je daarvoor aan het juiste adres.

Chef aan huis voor iedere gelegenheid

De luxe van uit eten, met het gemak van je eigen omgeving: het is de gouden combinatie die het inhuren van een chef aan huis jou en je gasten biedt. Wanneer jij een feestje, borrel of diner organiseert, wil je uiteraard dat het je gasten aan niets ontbreekt. De beste feestjes laten immers de mooiste herinneringen achter, en als je ervoor zorgt dat de basis goed is, zal iedereen er ongetwijfeld nog lang over napraten. Een verjaardag, een huwelijksjubileum, een 21-diner of een familiedag zijn bijvoorbeeld uitstekende gelegenheden om eens écht goed uit te pakken – zeker op culinair gebied. Maar ook als je jezelf en je vrienden of familie ‘gewoon’ eens wilt trakteren op een luxe avondje met de lekkerste dranken en gerechten, is een chef aan huis een mooie optie.

Bekijk hier de mogelijkheden van een chef aan huis

Achteroverleunen met chef aan huis

Natuurlijk is het voor veel mensen die van koken houden een genot om zelf in de keuken te staan. De voorpret bij het bedenken van gerechten, de zoektocht langs verschillende winkels om de lekkerste ingrediënten bij elkaar te sprokkelen, het opstellen van de menu’s, het uitzoeken van bijpassende wijnen. Maar heb je er wel eens aan gedacht hoe het is om als gastheer of –vrouw ook zélf ontzorgd te worden? Met een chef aan huis die jou al het werk aan de (voor)bereiding van gerechten uit handen neemt, kun je zelf lekker achteroverleunen. Je houdt alle tijd van de wereld over om je te richten op het verwelkomen van je gasten, bij te praten met die oom die je al jaren niet hebt gezien en samen te zijn onder het genot van een heerlijke lunch of diner. Zelfs het bijvullen van de glazen kun je overlaten aan de chef aan huis die je bij Puur Catering inhuurt!

Chef aan huis is echte beleving

Als bonus krijg je er ook nog eens een mooie en wellicht leerzame ervaring bij. Terwijl jij geniet van je feestje, kun je een professionele chef-kok aan het werk zien in jouw eigen keuken of tuin. De professionals van Puur Catering werken uitsluitend met verse, duurzame en eerlijke producten. We werken bovendien nooit in een standaard stramien. Ieder particulier of zakelijk evenement is toe te spitsen op jouw persoonlijke voorkeuren. We denken graag met je mee en maken van jouw feestje met dankzij onze chefs aan huis een onvergetelijke ervaring!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.