Catering thuis ontzorgt iedere gastheer of –vrouw

Bij catering denkt misschien niet iedereen direct aan een thuissituatie. Catering vindt vaak plaats op grotere evenementen, bij bedrijven en in kantines. Maar exclusieve catering is net zo goed mogelijk bij jou thuis! Voor iedere verjaardag, bruiloft, vriendenborrel of zomerbarbecue staan de thuiskoks van Puur Catering voor je klaar.

Mogelijkheden van catering thuis

Catering thuis is er in allerlei denkbare varianten. Een bitterbal met een biertje, een uitgebreid cocktailmenu of een luxe vijfgangendiner: ieder feestje wordt specialer met catering. Nu kun je er natuurlijk zelf voor kiezen om groot in te slaan, zelf de keuken in te gaan en de culinaire zorg voor de gasten op je te nemen. Er is echter ook een andere mogelijkheid. Als je ervoor kiest om een thuiskok in te huren die alle hapjes, drankjes en gerechten vóór jou bereidt, heb je zelf alle tijd om je gasten te verwelkomen en te genieten van je eigen feestje.

Bekijk hier alle mogelijkheden voor catering thuis

Catering thuis door Puur Catering

Wie de catering thuis laat verzorgen door Puur Catering, verzekert zich van kwaliteit. Onze chef-koks brengen jarenlange ervaring en een brede expertise met zich mee. In samenspraak gaan ze op zoek naar de mooiste ingrediënten om jouw menu mee te personaliseren. Niets is onmogelijk. Wil jij je gasten verwelkomen met een cocktail met dat ene speciale ingrediënt? Is het je wens om de hele avond door amuses te serveren? Wil je alleen hoofdgerechten aan een uitgebreid gedekte tafel? Wat je feestprogramma ook is en wat je je gasten ook wilt voorschotelen: ook als je thuis je catering laat verzorgen, is er alle ruimte voor jouw wensen.

Catering thuis zoals jij het wilt

De catering thuis kan dus zo exclusief als jij zelf wilt. Onze chef-koks werken in elk geval met producten van hoge kwaliteit en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Alles dat bij ons uit de keuken komt is voorzien van volle smaken en wordt op ambachtelijke wijze bereid. Ieder gerecht is uniek en de beleving staat te allen tijde centraal. Voor een onvergetelijke smaakervaring hoef je allang niet meer uitsluitend in een restaurant aan te schuiven. Hoogwaardige gerechten laat je met hetzelfde gemak thuis aan de gasten van jouw feestje serveren.

Ontzorging door catering thuis

Om je ook in de voorbereiding en na afloop van je feestje volledig te kunnen ontzorgen, hebben wij samenwerkingsverbanden gesloten met verschillende partijen. Zo heb je bijvoorbeeld ook geen omkijken naar de decoratie, muziek en de afbouw van je feest. Puur Catering verzorgt de catering thuis precies zoals jij het in gedachten had, van begin tot eind.

Neem contact met ons op