Luxe catering in Amsterdam en omgeving

Eventcatering in Amsterdam en omgeving

Ben jij van plan een evenement te organiseren in Amsterdam of omgeving? Dan ben je voor het culinaire gedeelte bij Puur Catering aan het juiste adres. Onze chefs verzorgen high end catering in Amsterdam en omgeving, voor ieder denkbaar evenement.

Catering in Amsterdam en omgeving

Als je een evenement of feest organiseert in Amsterdam of omgeving, begin je waarschijnlijk al enige tijd van tevoren met de voorbereiding. Om ervan verzekerd te zijn dat alles op het moment suprême op rolletjes verloopt, moet er voorafgaand aan een evenement van alles worden geregeld. De perfecte locatie moet worden geselecteerd, het programma moet worden bepaald en de muziek moet worden geregeld. En wat dacht je van het eten en drinken? Een verzadigd mens gaat dubbel zo tevreden naar huis. Als jij dus wilt dat je gasten nog lang napraten na jouw evenement, moet je ervoor zorgen dat de catering op jouw evenement in of nabij Amsterdam van hoge kwaliteit is.

Bekijk welke mogelijkheden er zijn voor catering in Amsterdam en omgeving

Catering rond Amsterdam door onze chefs

De eventcatering van Puur Catering voldoet absoluut aan dat criterium. Onze chef-koks selecteren de producten waarmee zij werken met de grootste zorgvuldigheid. Ze nemen ze zo veel mogelijk lokaal af en zorgen ervoor dat ze zo duurzaam mogelijk koken. Groene, verse, eerlijke producten hebben te allen tijde hun voorkeur. De hoogwaardige gerechten die ze hiermee op ambachtelijke manier bereiden zijn helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en smaak. We werken niet met een draaiboek. Ieder evenement is anders en we begrijpen dat jij in veel gevallen niet bij een universele aanpak bent gebaat.

Particuliere en zakelijke catering in Amsterdam

Voor alle mogelijke evenementen, zowel zakelijk als particulier, ben je bij Puur Catering aan het juiste adres. Met onze catering in Amsterdam en omgeving upgraden wij je personeelsborrel, maken we van je 21-diner een onvergetelijke avond en zorgen we ervoor dat de gasten van de familiedag zich drie jaar na dato de lunch nog herinneren. Met het juiste menu, de mooiste smaken en de meest verse ingrediënten zorgen we voor een bijzondere dag.

Service naast catering in Amsterdam en omstreken

Als je helemaal ontzorgd wilt worden, kun je hiervoor ook bij ons terecht. Puur Catering is namelijk samenwerkingen aangegaan met verschillende disciplines rondom het organiseren van evenementen. Niet alleen voor event catering in Amsterdam en omgeving kun je dus bij ons terecht. Ook als je wilt dat wij de aankleding van de feestlocatie verzorgen of de op- en afbouw voor onze rekening nemen, gaan we hiervoor bij een van onze partners te raden. Zo houd jij alle tijd over om je inhoudelijk op je evenement en op je gasten te richten.

Neem contact met ons op