Catering aan huis: luxe en gemakkelijk

Exclusieve catering aan huis

Jouw eigen huis hoeft niet onder te doen voor een toprestaurant. Met de catering aan huis van Puur Catering komen professionele chef-koks gewoon naar jou toe. Op de locatie van jouw keuze worden de lekkerste dranken en gerechten geserveerd aan jou en je gasten, zonder dat jij ook maar een minuut zelf in de keuken hoeft te staan.

Ontzorging door catering aan huis

Met catering aan huis zorg je ervoor dat jij je zelf niet druk hoeft te maken om het menu dat je aan de gasten van je feest of evenement serveert. Ongestoord je veertigste verjaardag vieren, alle tijd nemen om bij te praten met je familie, uitgebreid tafelen tijdens een 21-diner: het wordt allemaal een stuk relaxter als je er zelf de keuken niet voor in hoeft. In de voorbereiding van je feestje of evenement gaat al genoeg tijd zitten. Hoe lekker is het dan als je naar het culinaire gedeelte niet hoeft om te kijken en achterover kunt leunen?

Catering aan huis door Puur Catering

Als je ervoor kiest om catering aan huis te laten verzorgen door de chef-koks van Puur Catering, kun je er vanop aan dat de meest hoogwaardige gerechten worden geserveerd. Onze professionals werken al jarenlang uitsluitend met lokale, verse producten die ze op ambachtelijke wijze bereiden. Alles is mogelijk en in samenspraak met jou gaan de chefs op zoek naar de mooiste smaken die bij jouw wensen en ideeën passen. Een barbecue in Amerikaanse stijl, een Italiaanse lunch aan lange tafels, een zoete inval met een variatie aan hapjes gedurende de dag: niets is te gek. Wij staan overal voor open.

Service naast catering aan huis

Bovendien kunnen we de organisatie van jouw evenement van A tot Z verzorgen. Hoe dat mogelijk is? Door onze krachten te bundelen met anderen! We hebben samenwerkingsverbanden met verschillende partijen die bijvoorbeeld kunnen zorgen voor de aankleding en opbouw op de evenementenlocatie van jouw keuze. Ook als je nog op zoek bent naar de juiste apparatuur of naar bijvoorbeeld een fotograaf, schroom dan niet om dit bij ons aan te geven. Onze service houdt niet op bij catering aan huis.

Alle mogelijkheden van catering aan huis

Luxe dineren, zomers borrelen in de tuin met bijpassende happen, een chique receptie met champagne en amuses: voor iedere gelegenheid biedt Puur Catering passende catering aan huis. Bovendien zijn onze chef-koks dagelijks bezig met het bijspijkeren van hun kennis en de meest innovatieve technieken zijn hen niet vreemd. Heb jij ergens iets gelezen of geproefd dat je graag thuis zou willen terugzien op je bord? Geef het gerust bij ons aan, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.