High end catering van Puur Catering

High end catering voor ieder evenement

Het serveren van een exclusieve maaltijd, amuse of cocktail is allang niet meer alleen voorbehouden aan restaurants. Ook in de cateringwereld staan hoogwaardige producten en innovatieve technieken steeds vaker centraal. Ben jij op zoek naar high end catering voor jouw evenement? Dan ben je bij Puur Catering aan het juiste adres!

High end catering op locatie

Als je op zoek bent naar een exclusief avondje uit, denk je algauw aan een (sterren)restaurant. Mooie wijnen, uitstekende service en hoge kwaliteit gerechten… met een goede chef-kok achter het fornuis ben je in elk geval aan het juiste adres. Die chef-kok hoeft echter lang niet altijd achter een fornuis te staan om jou te voorzien van exclusieve gerechten. Puur Catering brengt high end catering naar je toe. Of je nu een bedrijfsfeest organiseert op jouw afdeling, een afstudeerborrel op een evenementenlocatie in de buurt of een verjaardag in je eigen tuin: high end catering ligt voor iedereen binnen handbereik.

Bekijk hier de mogelijkheden van onze high end catering

Luxe high end catering voor jouw gasten

Wat is er nu lekkerder dan jezelf in de watten te laten leggen? Om de zorg voor je gasten volledig uit handen te kunnen geven en er daarbij ook nog eens van verzekerd te zijn dat het ze aan niets ontbreekt? Natuurlijk is er niets mis met een bitterbal en een biertje, maar hoe mooi is het om de gasten van een evenement eens op een andere manier te verrassen? High end catering van Puur Catering gaat dat stapje verder. Onze chef-koks brengen hun expertise en jarenlange ervaring mee naar jouw evenement, en dat zie je terug op je bord. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige en duurzame producten die op ambachtelijke wijze worden bereid.

Flexibele high end catering

Hoe de catering precies wordt ingevuld en welke gerechten je op je evenement aan je gasten wilt serveren, is helemaal aan jou. Wil je alleen amuses en hapjes? Prima. Ga je liever voor een uitgebreid 5-gangendiner? Ook heel goed mogelijk. Is er een specifiek product dat je graag in de gerechten verwerkt wilt hebben? Geef het gerust aan, dat kan allemaal. Kies je voor high end catering op jouw evenement, dan luisteren wij bij Puur Catering te allen tijde naar jouw wensen en ideeën. Zo zorgen we er samen voor dat jouw evenement onvergetelijk wordt.

High end catering van Puur Catering

Bovendien ontzorgen we bij Puur Catering van A tot Z. We hebben samenwerkingsverbanden met partners uit uiteenlopende branches om de organisatie van een evenement volledig uit handen te kunnen nemen. De aankleding van de locatie, de verzorging van de muziek, het regelen van apparatuur: laat dat gerust aan ons en onze partners over. Zo kun jij je voor 100 procent richten op de feestelijkheden en de gasten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden